Trabzonspor - Antalyaspor / Trabzonspor - Antalyaspor! Muhtemel 11'ler - Tüm Spor Haber - 15 ve 43 (penaltılardan) sosa (trabzonspor).. Trabzonspor'un gollerini 15 ve 43'te penaltıdan kaptan sosa attı. Türkiye ligi maçları özetleri ► 08.07.2020 trabzonspor antalyaspor özet i̇zle. Haftanın ilk maçı ile yeniden başladı. Trabzonspor ile antalyaspor süper lig'de 47. Antalyaspor ise 8 eksikle geldiği trabzon deplasmanından aldığı beraberlikle puanını 38 yaptı.

90+6'trabzonspor takımından yusuf yazici, william vainqueur ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor. Antalyaspor ise kasımpaşa'yı konuk edecek. Antalyaspor'un hem teknik direktörü, hem hem oyuncusu olan samuel eto'o, trabzonspor maçı öncesi avni aker'de takıma son taktikleri böyle verdi. Haftanın açılış karşılaşması trabzonspor ile antalyaspor arasında oynandı. Antalyaspor trabzonspor maçı geniş özeti izle.

Antalyaspor - Trabzonspor (KADROLAR)
Antalyaspor - Trabzonspor (KADROLAR) from sadeceantalyaspor.com
Trabzonspor bu galibiyetle 46 puana yükselip maç fazlasıyla 3. Haftasında trabzonspor evinde antalyaspor'u ağırlayacak. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu sonuçla lider başakşehir ile trabzonspor arasındaki puan farkı 4'e yükseldi. Bu sonuçla trabzonspor puanını 62'ye, antalyaspor ise 38'e yükseltti. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşılaştı.

Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz.

Trabzonspor antalyaspor maçı ile spor toto süper lig'de heyecan kaldığı yerden 27. Currently, trabzonspor rank 4th, while antalyaspor hold 12th position. Antalyaspor ise deplasmanda galibiyet arayacak. Antalyaspor ise 8 eksikle geldiği trabzon deplasmanından aldığı beraberlikle puanını 38 yaptı. Trabzonspor 06.07.2020, 10:06 06.07.2020, 10:31. Bu sonuçla lider başakşehir ile trabzonspor arasındaki puan farkı 4'e yükseldi. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. Spor toto süper lig'in 33. Trabzonspor played against antalyaspor in 2 matches this season. Konuk takımın golleri ise 9'da penaltıdan ufuk akyol ve 66'da yekta kurtuluş'tan geldi. Alper ulusoy, ali saygın ögel, i̇brahim bozbey. Spor toto süper lig'in 14. Spor toto süper lig 'de son 4 maçını kaybetmeyen ve son iki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılan trabzonspor , evinde antalyaspor 'u konuk etti.

Hafta açılış maçında trabzonspor, medical park stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı. Hafta açılış karşılaşmasında trabzonspor, antalyaspor'u ağırladı. Hakan özmert, serdar özkan (antalyaspor), daniel sturridge, serkan asan (trabzonspor). 66 yekta kurtuluş (fraport tav antalyaspor), dk. Haftanın ilk maçı ile yeniden başladı.

Antalyaspor - Trabzonspor (KADROLAR)
Antalyaspor - Trabzonspor (KADROLAR) from sadeceantalyaspor.com
Trabzonspor ile antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. Trabzonspor 06.07.2020, 10:06 06.07.2020, 10:31. Trabzonspor'un gollerini 15 ve 43'te penaltıdan kaptan sosa attı. Spor toto süper lig'in 33. On sofascore livescore you can find all previous trabzonspor vs antalyaspor results sorted by their h2h matches. Spor toto süper lig'e verilen aranın ardından 27. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Haftanın açılış karşılaşması trabzonspor ile antalyaspor arasında oynandı.

Spor toto süper lig'in 14.

41 ve 88 burak yılmaz, dk. Haftasında trabzonspor kendi sahasında antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Milli maçlar için verilen aranın ardından süper lig'in 27. Trabzonspor antalyaspor maçı ile spor toto süper lig'de heyecan kaldığı yerden 27. Spor toto süper lig'in 33. Trabzonspor bu galibiyetle 46 puana yükselip maç fazlasıyla 3. Antalyaspor, 17 yıl sonra fırtına'yı deplasmanda mağlup etti. 8 temmuz 2020 tarihinde türkiye ligi maçları kapsamında karşılaşan trabzonspor antalyaspor özet izlemek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Karşılaşma öncesinde trabzonspor 61 puanla 2. Antalyaspor ise 35 puanda kaldı. Karşılaşmaya topa daha fazla sahip olan trabzonspor olurken golü bulan taraf konuk ekip antalyaspor oldu. Bu sonucun ardından puanını 62 yapan trabzonspor, lider başakşehir'in 4 puan gerisinde kaldı. Hafta açılış maçında trabzonspor, medical park stadyumu'nda antalyaspor'u ağırladı.

Trabzonspor ile antalyaspor , medical park stadı'nda karşılaştı. 66 yekta kurtuluş (fraport tav antalyaspor), dk. Haftasında trabzonspor deplasmanda antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Bu sonucun ardından puanını 62 yapan trabzonspor, lider başakşehir'in 4 puan gerisinde kaldı. Dakikada dame n'doye'un golüyle rakibinin direncini kırdı.

Trabzonspor, Antalyaspor'u 3-1 yendi - Son Dakika Spor
Trabzonspor, Antalyaspor'u 3-1 yendi - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Dakikalarda burak yılmaz ile 58. Trabzonspor teknik direktörü ünal karaman (solda) ile antalyaspor teknik direktörü bülent korkmaz, maç öncesinde birbirlerine başarı diledi. Bu simgeye tıkladığınızda karşılaşma için açılan farklı i̇ddaa seçeneklerini ve oranlarını görebilirsiniz. Currently, trabzonspor rank 4th, while antalyaspor hold 12th position. Antalyaspor trabzonspor maçı geniş özeti izle. Beşiktaş ile puan farkını bire indirdi. Spor toto süper lig'in 27. Antalyaspor'un ise 37 puanı göze çarpıyor.

Trabzonspor antalyaspor kaç kaç bitti, trabzonspor antalyaspor özet izle, ts antalya maçı skor, ts antalya geniş özeti.

Trabzonspor bu galibiyetle 46 puana yükselip maç fazlasıyla 3. Trabzonspor antalyaspor kaç kaç bitti, trabzonspor antalyaspor özet izle, ts antalya maçı skor, ts antalya geniş özeti. On sofascore livescore you can find all previous trabzonspor vs antalyaspor results sorted by their h2h matches. Trabzonspor ile antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmayı yönetecek hakem belli oldu. Bu sonucun ardından puanını 62 yapan trabzonspor, lider başakşehir'in 4 puan gerisinde kaldı. 90+6'trabzonspor takımından yusuf yazici, william vainqueur ile mücadelesinde rakibine çelme takıyor ve hakem serbest vuruşa işaret ediyor. Spor toto süper lig'in 33. Antalyaspor ve trabzonspor'un 11 kişilik kadrolarında, ligde geçen haftaki maçlara göre beşer değişiklik yapıldı. Haftanın ilk maçı ile yeniden başladı. Antalyaspor ise kasımpaşa'yı konuk edecek. Alper ulusoy, ali saygın ögel, i̇brahim bozbey. Antalyaspor ise puanını 12'ye çıkardı. 66 yekta kurtuluş (fraport tav antalyaspor), dk.